Home

Hartelijk welkom bij Restaurant "De Heeren van Zeijen"

In de bosrijke omgeving van Zeijerveen op nog géén 5 minuten van Assen, bevindt zich Restaurant "De Heeren van Zeijen", gevestigd op de Drentsche Golf & Country Club.Hoewel het pand al sinds maart 2004 in gebruik is als Clubhuis van de Drentsche Golf & Country Club is pas sinds 1 december 2006 Restaurant ´De Heeren van Zeijen´ van start gegaan. Door `De Heeren van Zeijen´ een eigen identiteit te geven willen wij benadrukken dat onze deuren openstaan voor iedereen. Een vers kopje koffie met gebak, een borrel of een uitgebreid diner, iedereen is welkom!

Na een stevige wandeling of een rondje golf bieden zowel de lounge als de bar volop mogelijkheid om even heerlijk bij te komen. In de winter kunt u zich opwarmen aan de open haard, met comfortabele banken en fauteuils rondom. In de zomer kunt u vanaf het terras genieten van fraaie vergezichten en mooie waterpartijen, die onderdeel uitmaken van de golfbaan.

Schuift u aan voor een diner dan zullen wij u niet teleurstellen…In een smaakvolle ambiance worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd. Onze koks maken bij het bereiden van de gerechten hoofdzakelijk gebruik van verse producten.

Heeft u wat te vieren dan is "De Heeren van Zeijen" ook een uitstekende locatie. De diverse ruimten zorgen ervoor dat u met uw eigen gezelschap, groot of klein, ongestoord kunt genieten .

U bent van harte welkom…
De beste manier om u hiervan te overtuigen is om langs te komen. Uiteraard kunt u gerust binnenkomen voor een kopje koffie en een hapje of drankje. Wilt u uitgebreid dineren dan geniet het de voorkeur vooraf even te reserveren.

Graag tot ziens bij Restaurant "De Heeren van Zeijen"!

LAATSTE NIEUWS

Contactgegevens

De Heeren van Zeijen
Ten Oeverstraat 11
9489 TH Zeijerveen

Telefoon: 0592 - 379 683

Drentsche Golf & Country Club
Ten Oeverstraat 13
9489 TH Zeijerveen

Telefoon: 0592 - 379 680
Fax: 0592 - 379 689

Website: www.dgcc.nl
© 2007 - 2019 De Heeren van Zeijen - Privacy & Disclaimer - Routebeschrijving - Website by REPUBLiKA